Lesson study

Vad är Lesson study? Vi får besöka handledare och lärarstudenter på Ekkälleskolan som berättar om hur man kan använda sig av metoden lesson study för att utveckla lektioner. Samarbete mellan Linköpings universitet och Linköpings kommun.

Inga videor

Det här påverkar utformningen av nya Tinnis
Det finns några faktorer som påverkar hur nya Tinnisområdet kan utformas.
Lesson study
Vad är Lesson study? Vi får besöka handledare och lärarstudenter på Ekkälleskolan som berättar om hur man kan använda sig av metoden lesson study för att utveckla lektioner. Samarbete mellan Linköpings universitet och Linköpings kommun.
Klubbat och klart - 31 augusti 2021
Lars Vikinge (C), borgmästare och kommunfullmäktiges ordförande, sammanfattar kommunfullmäktiges sammanträde den 31 augusti 2021.
Google Workspace: fokus under hösten
I samband med övergången till vår nya samarbetsplattform, Google Workspace, har det tagits flera steg framåt vad gäller att förändra och utveckla våra arbetssätt. I följande film talar Kommundirektör, Paul Håkansson, mer om det förändrade arbetssättet.
Kommunfullmäktige 31 augusti 2021
Följ kommunfullmäktiges sammanträde den 31 augusti 2021.
Observationsmaterial - Del 2a. Genomförande språkutveckling
Observationsmaterial för varje barns språk- och matematikutveckling. Utbildningsfilm om genomförande av aktivitet språkutveckling.
Textil Design Utbildning hösten 2021
Film som marknadsför vuxenutbildningen Textil design på Anders Ljungstedts gymnasium hösten 2021
Gå på rundtur i nya simhallen
Häng med och se hur långt bygget av Linköpings nya simhall, Tinnerbäcksbadet, har kommit sommaren 2021.
Motala ströms ravin
Naturreservat i Ljungsbro som är tillgängligt via promenadstråk och rastplatser
Klubbat och klart - 15 juni 2021
Lars Vikinge (C), borgmästare och kommunfullmäktiges ordförande, sammanfattar kommunfullmäktiges sammanträde 15 juni 2021.
Kommunfullmäktige 15 juni 2021
Följ kommunfullmäktiges sammanträde den 15 juni 2021 klockan 14:00.
Sista avslutningen på Skäggetorpsskolan
Nu skrivs det sista kapitlet i Skäggetorpsskolans 50-åriga historia. Sista sommaravslutningen är här och skolan har spelat in en avslutningsfilm.
Utveckling av södra Djurgårdsgatan
Information om samrådsförslag för detaljplanerna Idrottsföreningen 1 m.fl. och Smedstad 1:18 m.fl. Detaljplanerna är på samråd 7 juni-9 juli 2021.
Klubbat och klart - 25 maj 2021
Lars Vikinge (C), borgmästare och kommunfullmäktiges ordförande, sammanfattar kommunfullmäktiges sammanträde den 25 maj 2021.